Nieuws

Dief gooit kluis in sloot in Arnhem en wordt aangehouden

Een twintigjarige man uit Renswoude is dinsdagavond aangehouden in Arnhem. Een voorbijganger zag dat iemand een kluis in een slootje aan de Emily Brontësingel gooide en wegreed. De voorbijganger belde 112 en dat leidde tot de aanhouding. © Timo Bouman/Persbureau Heitink
ARNHEM - Een twintigjarige man uit Renswoude is dinsdagavond aangehouden in Arnhem. Een voorbijganger zag dat iemand een kluis in een slootje aan de Emily Brontësingel gooide en wegreed. De voorbijganger belde 112 en dat leidde tot de aanhouding.
Agenten vonden namelijk nog geen kwartier later de auto en de man uit Renswoude. In zijn auto lagen volgens de politie 'opvallende spullen', waarover de politie geen verdere mededelingen doet. Ook vonden agenten een busje pepperspray, een verboden wapen.
De kluis is gevonden in de sloot en was opengebroken en leeg. Collega’s van de brandweer hebben nog naar spullen gezocht in de sloot, maar konden niets vinden.
De politie onderzoekt nu waar de gevonden spullen in de auto vandaan komen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!