Nieuws

'Drugslab' in een flat blijkt paar stinklaarzen

ARNHEM - Oplettende buurtbewoners, daar is de politie maar al te blij mee. Agenten gingen dan ook op pad toen er een melding binnenkwam van een mogelijk drugslab in een flat in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Uiteindelijk bleek er geen drugslab te zijn, maar was er wel een hilarische verklaring voor de geur...
Een wijkagent laat vandaag op Instagram zien dat de politie een melding binnen kreeg van een mogelijke chemische geur in het trappenhuis. Dat zou de bewoner uit de flat al drie keer hebben geroken in korte tijd. Buren van de bewoner dachten eerder aan een gaslucht. Reden genoeg om eens een kijkje te gaan nemen.
Tekst gaat door na de afbeelding.
Eenmaal aangekomen bleek er geen drugslab te bekennen (en ook geen gasleidingbreuk overigens). De oorzaak werd wel gevonden: een paar laarzen dat stond uit te dampen van zweetvoeten.
Tekst gaat door na de afbeelding.
De conclusie na het onderzoek.
Oplettende buurtbewoners, daar is de politie maar al te blij mee. Agenten gingen dan ook op pad toen er een melding binnenkwam van een mogelijk drugslab in een flat in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Uiteindelijk bleek er geen drugslab te zijn, maar was er wel een hilarische verklaring voor de geur... © Wijkagent Geitenkamp Instagram.
Wat er vervolgens met de laarzen is gebeurd, is niet duidelijk. Volgens de wijkagent zijn ze waarschijnlijk niet vernietigd. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!