Nieuws

Opname kerstconcert Vivavoce te zien bij RTV Rijnstreek

RTV Rijnstreek zend dit concert tijdens de feestdagen uit
Wageningen viert kerst. Dat is de titel van het kerstconcert, dat het vocaal ensemble Vivavoce op zaterdagavond 21 december gaat geven in de Johannes de Doperkerk. RTV Rijnstreek maakt een televisieregistratie van dit bijzondere kerstconcert. Het programma dat hieruit wordt samengesteld, zal zowel tijdens de kerstdagen, als direct na de jaarwisseling, te zien zijn op het televisiekanaal van de lokale omroep.
WAGENINGEN - Wageningen viert kerst. Dat is de titel van het kerstconcert, dat het vocaal ensemble Vivavoce op zaterdagavond 21 december gaat geven in de Johannes de Doperkerk. RTV Rijnstreek maakt een televisieregistratie van dit bijzondere kerstconcert. Het programma dat hieruit wordt samengesteld, zal zowel tijdens de kerstdagen, als direct na de jaarwisseling, te zien zijn op het televisiekanaal van de lokale omroep.
Zangeres Iris de Koomen is de soliste en de begeleiding is in handen van pianist Mark Toxopeus. De vertelkring Eva Luna zorgt voor de verbindende teksten, zodat in de kerk aan de Bevrijdingstraat het kerstverhaal en de kerstliederen op een sfeervolle manier in elkaar overvloeien. Op tweede kerstdag is ‘Wageningen viert kerst’ om acht uur ‘s avonds te zien. Op nieuwjaarsdag begint de uitzending om twee uur ’s middags. Op zaterdag 4 en zondag 5 januari is het kerstconcert nogmaals te zien. De vierde om acht uur in de avond en de vijfde om twee uur in de middag. Kijk voor de frequenties van het tv-kanaal van de lokale omroep op de website van RTV Rijnstreek. Het kerstconcert is ook terug te zien op het YouTube-kanaal van RTV Rijnstreek.