Nieuws

Schaatsbaan in Ochten geopend

Met het optreden van de Landelijke Schoonrijders Vereniging is vrijdagavond de kunstijsbaan aan de Hoeflaan in Ochten geopend. Samen met de lokale ondernemers realiseerde de Stichting IJsbaan Ochten een prachtige baan met tent. Niet alleen een stevige technische, maar ook financiële klus. De know how uit Kesteren en Opheusden, waar de baan in de afgelopen twee jaar stond, kwam daarbij goed van pas. Er kan tot en met 4 januari van tien uur in de ochtend tot acht uur in de avond worden geschaatst.
OCHTEN - Met het optreden van de Landelijke Schoonrijders Vereniging is vrijdagavond de kunstijsbaan aan de Hoeflaan in Ochten geopend. Samen met de lokale ondernemers realiseerde de Stichting IJsbaan Ochten een prachtige baan met tent. Niet alleen een stevige technische, maar ook financiële klus. De know how uit Kesteren en Opheusden, waar de baan in de afgelopen twee jaar stond, kwam daarbij goed van pas. Er kan tot en met 4 januari van tien uur in de ochtend tot acht uur in de avond worden geschaatst.
Tot en met 20 december is de baan tot drie uur gereserveerd voor de scholen in Ochten, IJzendoorn en Echteld. Op zondag en de Kerstdagen is de ijsbaan gesloten en op 24 en 31 december geopend tot vijf uur.
Ook op nieuwjaarsdag kan er worden geschaatst. Buiten deze tijden zijn er nog regelmatig personeelsleden van bedrijven aan het schaatsen. Voor de senioren is er op zaterdag 28 december een seniorenavond georganiseerd. Ook dan treden de schoonrijders op en zingt Marlane bekend van de Voice of Holland een aantal Oudhollandse liedjes. Alle schaatsers gaan aan het einde van de seniorenavond met een presentje naar huis.
De entree bedraagt vijf euro, maar er zijn ook muntjes bij sponsoren in omloop.