Nieuws

Automobilist is er slecht aan toe na ongeval bij Eglantier Apeldoorn

Een automobilist die zaterdagavond bij winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn de macht over het stuur verloor, is daarbij zeer zwaar gewond geraakt. Hulpdiensten die om 22:15 uur werden gealarmeerd vonden de automobilist bekneld in zijn auto bij een boom aan de Gildenlaan. © Persbureau Heitink
APELDOORN - Een automobilist die zaterdagavond bij winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn de macht over het stuur verloor, is daarbij zeer zwaar gewond geraakt. Hulpdiensten die om 22:15 uur werden gealarmeerd vonden de automobilist bekneld in zijn auto bij een boom aan de Gildenlaan.
De brandweer heeft de bestuurder met veel moeite uit de auto bevrijd. Een medisch team dat met de traumahelikopter werd afgezet in de buurt, is met de man mee gegaan naar het ziekenhuis in Zwolle.  
Omdat de politie de exacte toedracht van het ongeval onderzocht met een team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA), was de Gildenlaan in beide richtingen nog uren dicht. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!