Nieuws

Edese moeder met kind in Dusseldorf aangehouden

Woordvoerder van de politie Anne Coenen.
Een moeder en kind uit Ede die vermist waren, zijn teruggevonden in een hotel in Düsseldorf. De moeder is aangehouden voor onttrekking van het kind aan het bevoegde gezag. Dat heeft de politie zaterdagochtend bekendgemaakt. © Omroep Gelderland
EDE - Een moeder en kind uit Ede die vermist waren, zijn teruggevonden in een hotel in Düsseldorf. De moeder is aangehouden voor onttrekking van het kind aan het bevoegde gezag. Dat heeft de politie zaterdagochtend bekendgemaakt.
De politie kwam de twee op het spoor doordat er 's nachts een tip binnen kwam dat de moeder en het kind gezien waren bij een hotel. Kort daarna werden de twee - rond 03.00 uur - aangetroffen. 'Het kind en de moeder krijgen op dit moment de hulp en aandacht die nodig is.'
De tekst gaat verder onder de video.
Edese moeder met kind in Dusseldorf aangehouden
Vrijdag sloeg de politie groot alarm omdat er zorgen waren over het welzijn van moeder en kind. Ook zette de politie Amber Alert in om de twee snel te vinden. Daarbij werden ook foto's verspreid. Vrijdag werden ze voor het laatst gezien in Utrecht.
De politie kwam de twee op het spoor na een tip. Die tip kwam door het inzetten van een Amber Alert.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!