Nieuws

'Zorgen om gezondheid' van vermiste Westervoortse: zoektocht gaat door

De sonarboot van de politie.
De zoektocht naar een vermiste Westervoortse gaat vrijdagmiddag door. Vanaf 12.00 uur zal een stuk van de IJssel afgezocht worden met een sonarboot.
WESTERVOORT - De zoektocht naar een vermiste Westervoortse gaat vrijdagmiddag door. Vanaf 12.00 uur zal een stuk van de IJssel afgezocht worden met een sonarboot.
De 29-jarige vrouw wordt sinds woensdagavond vermist. Ze werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Kleine Pley, een straat in Westervoort. 'We maken ons zorgen om haar gezondheid', meldt een woordvoerder van de politie.
Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.
'Zorgen om gezondheid' van vermiste Westervoortse

Reddingshonden en sonarboot

De Westervoortse is 1,64 meter lang. Ze droeg woensdagavond een zwarte broek. De vrouw heeft rood haar, een piercing in haar neus en en tatoeage op haar rechterarm. 
Donderdag werd ook al intensief gezocht naar de vrouw. Toen werd met behulp van reddingshonden gezocht in de omgeving van de IJsseldijk. De zoektocht met sonarboot vrijdagmiddag zal zich richten op het stuk van de IJssel tussen de Veerdam en 500 meter voorbij de Westervoortsebrug. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!