Nieuws

Burgemeester sluit per direct woning na schietincident Apeldoorn

Een woning in de wijk De Heeze in Apeldoorn is donderdag per direct gesloten. Dat besluit, afkomstig van de burgemeester, volgt na het schietincident in de nacht van zondag op maandag. Meerdere mensen raakten toen gewond in de straat De Sikkel. © Omroep Gelderland
APELDOORN - Een woning in de wijk De Heeze in Apeldoorn is donderdag per direct gesloten. Dat besluit, afkomstig van de burgemeester, volgt na het schietincident in de nacht van zondag op maandag. Meerdere mensen raakten toen gewond in de straat De Sikkel.
Het schietincident vond plaats vroeg in de nacht. Om meerdere incidenten te voorkomen, is besloten de woning te sluiten, aldus de gemeente Apeldoorn.
Mensen die regelmatig verblijven in het pand wordt verzocht elders hun heenkomen te zoeken, het pand te sluiten en ook gesloten te houden. Vanwege de privacy doet Apeldoorn geen verdere mededelingen.
Oorzaak van het incident eerder deze week ligt volgens de politie in de relationele sfeer. Vijf mensen zijn aangehouden. De politie onderzoekt of het verband houdt met een schietincident op 4 november in de Gentiaanstraat in Apeldoorn.

Zie ook: