Gemeente Westervoort

Grote zoekactie met reddingshonden naar vermiste vrouw bij Westervoort

Langs de IJsseldijk bij Westervoort is donderdagavond met reddingshonden gezocht naar een 29-jarige vrouw die sinds woensdagavond wordt vermist. Donderdagmiddag vloog er al een politiehelikopter boven het gebied. © Persbureau Heitink
WESTERVOORT - Langs de IJsseldijk bij Westervoort is donderdagavond met reddingshonden gezocht naar een 29-jarige vrouw die sinds woensdagavond wordt vermist. Donderdagmiddag vloog er al een politiehelikopter boven het gebied.
De vrouw is 1.64 meter lang en heeft lang rood haar, een piercing in haar neus en een tatoeage (bloemmotief) op haar rechterarm. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een zwarte broek.

Te voet vertrokken

De vrouw is voor het laatst gezien in de omgeving van de Kleine Pley in Westervoort. Ze is te voet vertrokken.
De Stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven, die met zo'n 15 man ter plaatse was, coördineerde de zoekactie bij de IJsseldijk. Er is onder meer gezocht in de uiterwaarden bij de IJssel.
De vermiste vrouw zou vaak in dat gebied komen. 'Misschien houdt ze zich daar schuil, je weet het niet', aldus een woordvoerster van de stichting.
Beelden van de zoekactie:
Grote zoekactie met reddingshonden naar vermiste vrouw bij Westervoort
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!