Instellingen

Mieke heeft een speciale kinderopvang en krijgt een bijzondere verrassing

Mieke Grimm startte een dagopvang voor kinderen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De opvang in Wichmond is nog vol in ontwikkeling, waardoor er lang niet voor alle kleine dingen tijd is. Daarom besloot vriendin Hanneke om Mieke op een bijzondere manier te verrassen. © Omroep Gelderland
WICHMOND - Mieke Grimm startte een dagopvang voor kinderen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De opvang in Wichmond is nog vol in ontwikkeling, waardoor er lang niet voor alle kleine dingen tijd is. Daarom besloot vriendin Hanneke om Mieke op een bijzondere manier te verrassen.
In het wensprogramma Kerst Vier Je Samen van Omroep Gelderland vertelt Mieke over haar opvang: 'Kindjes die complex ziek zijn, vaak ongeneselijk helaas, hebben specialistische zorg nodig. Dat bieden wij in onze opvang.'

Eigen behoefte

Mieke heeft een zoontje met een stofwisselingsziekte, waardoor hij veel zorg nodig heeft. Omdat hij niet naar een gewone kinderopvang kan en ouders weleens tijd voor zichzelf nodig hebben, begon Mieke (vanuit eigen behoefte) de opvang.
Vriendin Hanneke: 'Ze heeft de laatste jaren zo hard gewerkt om de opvang te realiseren. Dit is de kroon op haar werk.' Met de kerst op komst ontbreekt haar de tijd om alles in de kerststemming te brengen. Daarom besloot Hanneke Gelderland Helpt in te schakelen.
Met een smoes werd Mieke naar de opnames van Kerst Vier Je Samen gelokt. Ze vertelt in de uitzending nietsvermoedend over de opvang. Kijk hieronder hoe zij vervolgens verrast werd:
Mieke heeft een speciale kinderopvang en krijgt een bijzondere verrassing - Kerst Vier Je Samen
Bekijk hier de uitzending van Kerst Vier Je Samen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!