Nieuws

Geniet van concert Volkskerstzang met een spetterende dolfijnenshow

Geniet op deze tweede kerstdag van het concert Volkskerstzang in het Dolfinarium in Harderwijk. Centraal staat de vertelling van het kerstverhaal. © Omroep Gelderland
HARDERWIJK - Geniet op deze tweede kerstdag van het concert Volkskerstzang in het Dolfinarium in Harderwijk. Centraal staat de vertelling van het kerstverhaal.
De feestelijke 25e editie van de Volkskerstzang bestaat uit samenzang van bekende kerstliederen door het publiek. Ter afwisseling zingen een mannen- en kinderkoor. Aan het einde van de Volkskerstzang geven de dolfijnen van het Dolfinarium op klanken van het orkest een spetterende show.

Voor niets

Ieder jaar doen de koren vrijwillig en voor niets mee aan het kerstconcert. Dit jaar zijn dit het mannenkoor Laudate uit Barneveld en een samengesteld kinder- en jongerenkoor. De samenzang wordt begeleid door het concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk.
Het Volkskerstzang is deze donderdag om 14.00 uur te zien op TV Gelderland. Vanaf 17.20 uur wordt er een compilatie uitgezonden die ieder uur wordt herhaald.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!