Nieuws

Man krijgt volle bierfles in gezicht bij verkeersruzie

Bewakingsbeelden van de verkeersruzie.
Heftige beelden in de uitzending van Opsporing Verzocht van een uit de hand gelopen verkeersruzie in Arnhem. Een automobilist wordt door twee jongemannen op een scooter mishandeld op het parkeerterrein van winkelcentrum Amsterdamse Hoek aan de Amsterdamseweg. Een van hen gooit het slachtoffer een volle bierfles in het gezicht. © Opsporing Verzocht
ARNHEM - Heftige beelden in de uitzending van Opsporing Verzocht van een uit de hand gelopen verkeersruzie in Arnhem. Een automobilist wordt door twee jongemannen op een scooter mishandeld op het parkeerterrein van winkelcentrum Amsterdamse Hoek aan de Amsterdamseweg. Een van hen gooit het slachtoffer een volle bierfles in het gezicht.
De mishandeling vindt plaats op 9 juli. 
De bestuurder van een auto wordt op de parkeerplaats gemolesteerd door een duo dat verhaal komt halen, nadat de man de scooter bijna zou hebben aangereden. Op beelden van de dashcam van de auto is echter te zien dat de scooter met het tweetal tegen het verkeer in het winkelcentrum verlaat.

Rake klappen en schoppen

Omstanders zorgen er uiteindelijk voor dat het slachtoffer van 44 uit Zevenaar wordt ontzet. Het duo slaat op de vlucht. Maar dit gebeurt pas na het in het gezicht gooien van een vol bierflesje bij het slachtoffer en het uitdelen van enkele rake klappen en schoppen.
De politie Arnhem-Noord deelt de beelden van de uitzending.
Het slachtoffer heeft diverse verwondingen opgelopen aan zijn gezicht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!