Nieuws

Succes! 'De boer dat is de keerl' van Normaal héél hoog in Top 2000

De boeren blijven in het nieuws dit jaar, en deze keer omdat het nummer 'De boer dat is de keerl' van Normaal is beland op nummer 9 in de Top 2000. Dat is meteen de hoogste notering die Normaal ooit haalde in deze jaarlijkse lijst van Radio 2. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De boeren blijven in het nieuws dit jaar, en deze keer omdat het nummer 'De boer dat is de keerl' van Normaal is beland op nummer 9 in de Top 2000. Dat is meteen de hoogste notering die Normaal ooit haalde in deze jaarlijkse lijst van Radio 2.
De afgelopen week konden luisteraars stemmen op hun favoriete nummers. In november begon Team Agro NL een actie om De boer dat is de keerl in de Top 2000 te krijgen. Daarmee wilden de initiatiefnemers de Nederlandse boeren een hart onder de riem steken in een tijd dat zij het moeilijk hebben door alle maatregelen tegen schadelijk stikstof. De boeren trokken dit najaar tweemaal uit protest naar het Malieveld in Den Haag.
De boer dat is de keerl stond nooit eerder in de Top 2000. Tot dusverre was een 82ste plek de hoogste score voor Normaal. Dat was uiteraard met het nummer Oerend Hard.
De complete uitzending van de Top 2000 begint op tweede kerstdag om 08.00 uur. De top tien is alvast hier te vinden.
Normaal speelde De boer dat is de keerl in 2001 bij Omroep Gelderland
Succes! 'De boer dat is de keerl' van Normaal héél hoog in Top 2000
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!