Instellingen

Man zorgt voor 'dreigende situatie' in Gendt

De politie is vrijdagmiddag 'volop aanwezig' geweest aan de Eshof in Gendt, omdat er sprake was van een dreigende situatie. Dat meldde een politiewoordvoerster vrijdagmiddag. De politie heeft een man meegenomen uit een woning en overgedragen aan de hulpverlening. © Persbureau Heitink
GENDT - De politie is vrijdagmiddag 'volop aanwezig' geweest aan de Eshof in Gendt, omdat er sprake was van een dreigende situatie. Dat meldde een politiewoordvoerster vrijdagmiddag. De politie heeft een man meegenomen uit een woning en overgedragen aan de hulpverlening.
Volgens een politiewoordvoerster kon de bewoner mogelijk een gevaar voor zichzelf of anderen vormen. Een arrestatieteam rukte ook uit naar Gendt. Naast de politie waren verder de ambulance en brandweer aanwezig. In de buurt hielden linten nieuwsgierigen op afstand.
Het is niet bekend waarom de politie zo grootschalig optrad. Wel heeft een correspondent gezien dat een agent een handvol scherpe messen uit de woning heeft weggebracht. Buiten de woning ligt wat rommel op straat.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!