Nieuws

Kerstconcert van Omroep Gelderland zit helemaal vol

Het kerstconcert van Omroep Gelderland vanuit de H. Barbarakerk in Dreumel zit helemaal vol. Alle vierhonderd kaarten waren snel weg. © Omroep Gelderland
DREUMEL - Het kerstconcert van Omroep Gelderland vanuit de H. Barbarakerk in Dreumel zit helemaal vol. Alle vierhonderd kaarten waren snel weg.
Een man uit Amerika bemachtigde als een van de eersten een kaartje, hij komt speciaal om zangeres Amira Willighagen te zien optreden.
Ook een Australiër is 'super blij' dat hij er bij kan zijn. Vanuit Tiel komen 28 ouderen in een bus. De rit wordt betaald door een plaatselijke supermarkt.
Het kerstconcert van Omroep Gelderland is voor de dertiende keerOptredens zijn er verder onder meer van Navarone, gospelkoor Spring en Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland. 
Het concert is op 25 december te zien om 14.00 uur en 15.30 uur op TV Gelderland. Vanaf 17.20 uur wordt het kerstconcert om en om in twee delen uitgezonden (ieder uur herhaald). 
Op zondag 22 december tussen 7.00 en 10.00 uur wordt het Omroep Gelderland Kerstconcert ook uitgezonden tijdens het radioprogramma Zin in Zondag.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!