Nieuws

Wie verdient er volgens jou een kerstkaart?

Omroep Gelderland heeft dit jaar een kerstkaart gestuurd naar een groot deel van de huishoudens in Gelderland. Met dit kerstkaartje willen wij jullie een fijne kerst en een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen! En dat niet alleen; we hebben namelijk ook een kerstkaart meegestuurd die je zelf kunt versturen. © Omroep Gelderland
Omroep Gelderland heeft dit jaar een kerstkaart gestuurd naar een groot deel van de huishoudens in Gelderland. Met dit kerstkaartje willen wij jullie een fijne kerst en een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen! En dat niet alleen; we hebben namelijk ook een kerstkaart meegestuurd die je zelf kunt versturen.
December is de tijd van samenzijn en aan elkaar denken. Daar willen wij graag aan bijdragen zodat niemand vergeten wordt. Daarom vragen we jou en de rest van Gelderland om de lege kerstkaart te versturen.

Mooie kerstwensen

Want wie verdient er volgens jou weleens een kaartje? Misschien de buurman, die fijne collega of iemand die altijd voor je klaarstaat? 
Met deze kerstkaart willen wij onze wensen doorgeven aan alle Gelderlanders. Samen met jullie willen we zoveel mogelijk mooie kerstwensen versturen en de feestdagen nog nét wat fijner maken! 
Tekst gaat verder onder de kerstkaart.

Geen kerstkaart ontvangen?

De Omroep Gelderland-kerstkaart wordt verstuurd naar particuliere huishoudens van Gelderland. Een uitzondering wordt gemaakt op winkelcentra. 
Wil je de kerstkaart van Omroep Gelderland toch graag ontvangen? Wandel dan even bij ons binnen (Rosendaalseweg 704 in Arnhem) of mail naar publieksservice@gld.nl

Benieuwd naar de kerstprogrammering van Omroep Gelderland? Kijk dan op www.gld.nl/december.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!