Nieuws

Neergeschoten man in Doetinchem meerdere keren geraakt in bovenlichaam

Onderzoek in de Leerinkstraat.
De man die zondagavond gewond raakte bij een schietpartij in de buurt van het ziekenhuis in Doetinchem is meerdere keren in het bovenlichaam geraakt. Daarbij zijn geen vitale organen geraakt. Dat bleek dinsdagavond in de uitzending van Opsporing Verzocht. © RonV Media
DOETINCHEM - De man die zondagavond gewond raakte bij een schietpartij in de buurt van het ziekenhuis in Doetinchem is meerdere keren in het bovenlichaam geraakt. Daarbij zijn geen vitale organen geraakt. Dat bleek dinsdagavond in de uitzending van Opsporing Verzocht.
Het 22-jarige slachtoffer uit Gouda meldde zich zondag zelf in het Slingeland Ziekenhuis. In zijn auto zaten meerdere kogelgaten.
Er is volgens de politie met scherp geschoten in een woonwijk, waar ook mensen op straat liepen en reden. Onder meer op de Leerinkstraat en Kruisbergerweg werden schoten gelost, mogelijk vanuit een donkere personenauto.

Nieuwe kogelhuls gevonden

Dinsdag werd in de Leerinkstraat nog volop onderzoek gedaan naar de schietpartij, met een hond, metaaldetector en drone. Daarbij is onder meer een kogelhuls gevonden.
De politie is nog altijd op zoek naar de schutter. Aan de schietpartij zou een ruzie vooraf zijn gegaan, waarbij eerder op de dag mogelijk ook is geschoten. In de uitzending van Opsporing Verzocht werd iedereen die iets gezien of gehoord heeft dringend verzocht zich te melden bij de politie.
Bekijk het fragment uit Opsporing Verzocht:

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!