Nieuws

Rubberboot en trailer gestolen in 't Harde

De politie wil graag weten wie verantwoordelijk is voor de diefstal van een trailer met daarop een rubberboot in ’t Harde. © politie/Bureau GLD
HET HARDE - De politie wil graag weten wie verantwoordelijk is voor de diefstal van een trailer met daarop een rubberboot in ’t Harde.
In ’t Harde rijdt op 21 oktober, het is iets na 8.30 uur, een Mercedes ML met boot en trailer op de Eperweg. Het lijkt een doodnormaal ritje. Maar dat is het niet.
Bekijk de beelden. De tekst gaat onder de video verder.
Rubberboot en trailer gestolen in 't Harde
De trailer en boot zijn even hiervoor uit een garage bij een woning gestolen. De eigenaar ontdekt de diefstal bij thuiskomst. Het slachtoffer ziet inbraaksporen.
De rubberboot is van het merk Lodestar. De boot is lichtgrijs van kleur en heeft blauwe strepen. Op de boot zat een 20 pk buitenboordmotor van het merk Honda.
Een getuige heeft, toen ze langs het huis liep van het slachtoffer, bij de woning een grijze Mercedes gezien. De wagen droeg aan de achterkant geen kenteken.
De auto reed later in de richting van de A28.
Kun je de politie helpen de boot, al dan niet met trailer, terug te vinden, bel dan de tiplijn op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld als zaaknummer 2019469779. Er is ook een online tipformulier dat je kunt invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!