Nieuws

'We hebben niet goed gehandeld', De Graafschap maakt excuses

De leiding van De Graafschap, Hans Martijn Ostendorp en Peter Hofstede.
Directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap heeft maandagavond zijn excuses aangeboden. Er werd zondag voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet stilgestaan bij de dood van oud-trainer Pim Verbeek. Dat schoot veel supporters in het verkeerde keelgat. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap heeft maandagavond zijn excuses aangeboden. Er werd zondag voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet stilgestaan bij de dood van oud-trainer Pim Verbeek. Dat schoot veel supporters in het verkeerde keelgat.
De fans vroegen zich af waarom er geen minuut stilte voor Verbeek is gehouden. 
'Helaas hebben wij hier niet goed gehandeld. Ik voel mij daar verantwoordelijk voor en baal er oprecht enorm van. Excuses zijn op z’n plaats', laat Ostendorp weten in een korte verklaring op Twitter.

Twee jaar in Doetinchem

Verbeek overleed vorige week op 63-jarige leeftijd. De Graafschap leidde hij tussen 1987 en 1989. FC Wageningen coachte hij in het seizoen 1991/1992.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!