Nieuws

Deze Gelderse restaurants doen het goed in nieuwe ranglijst

De Gelderse horeca doet het goed in de maandag verschenen GaultMillau gids 2020. Die rangschikt 800 aanbevolen restaurants in ons land. De hoogste nieuwe binnenkomer is De Nieuwe Winkel in Nijmegen. Restaurant De Steenen Tafel in Arnhem mag zich verheugen met de titel 'beste terras' © Pxhere
NIJMEGEN - De Gelderse horeca doet het goed in de maandag verschenen GaultMillau gids 2020. Die rangschikt 800 aanbevolen restaurants in ons land. De hoogste nieuwe binnenkomer is De Nieuwe Winkel in Nijmegen. Restaurant De Steenen Tafel in Arnhem mag zich verheugen met de titel 'beste terras'
De Nieuwe Winkel scoort goed door 'constante kwaliteit en het innoverend karakter van de bereidingen', aldus de jury, maar moet de titel 'hoogste nieuwe binnenkomer' trouwens wél delen met restaurant Codium in Goes. De Nijmeegse eetgelegenheid sleept echter nóg een titel in de wacht; het serveert namelijk het 'beste groentegerecht'.
Het terras van De Steenen Tafel is volgens GaultMillau misschien wel het mooiste plekje van Arnhem. 'Hier waant men zich op een zonnige dag in het buitenland', stelt de jury.
Andere Gelderse restaurants die het goed doen in de lijst, zijn 't Nonnetje in Harderwijk en Rijnzicht in Doornenburg.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!