Nieuws

Opnieuw nederlaag voor KV Wageningen

Het eerste van Topkorfbal Wageningen verliest van Deetos
Zaterdag moest Wageningen op bezoek bij DeetosSnel in Dordrecht. Na de slechte wedstrijd voor eigen publiek vorige week, hadden de blauwwitten wat recht te zetten.
DORDRECHT - Zaterdag moest Wageningen op bezoek bij DeetosSnel in Dordrecht. Na de slechte wedstrijd voor eigen publiek vorige week, hadden de blauwwitten wat recht te zetten.
Jimin de Vries, de goalgetter aan Dordse zijde had binnen drie minuten al twee treffers door de mand gewerkt, voordat Wageningen maar één goede aanval had weten op te zetten. Nena zorgde voor de aansluitingstreffer, maar binnen de minuut was er al weer een tegentreffer op het scorebord. Na vijf minuten kon Wageningen de stand gelijk trekken (4-4) en er ontspon zich een gelijk opgaande strijd.
Bij de stand 5-4 vond de arbiter het nodig Jimin de Vries een gele kaart te geven voor aanmerking op de leiding. Matté was zijn directe tegenstander, moest hem in bedwang houden en deed dat trouwens prima. Mede doordat Wageningen nogal ongelukkig was met het nemen van vrije ballen kon Deetos toch weer met twee doelpunten afstand nemen. Tot de rust bleef het stuivertje wisselen. Om en om kwamen de ploegen met miniem verschil aan de leiding. Bij de stand 15-15 leek er een opstootje te ontstaan toen Matté door een botsing verzorging nodig had. 
De tweede helft hadden de Wageningers lange tijd de wedstrijd onder controle en leken met nog zo'n 6 minuten te gaan op de winst af te gaan. Er werd tot dat moment ook prima gespeeld. Er werden nog enkele wissels toegepast aan Wageningse zijde. Zo kwam Xanne nog in het veld voor Michelle. Helaas duurde deze wissel niet lang, want door een botsing kwam Xanne dusdanig met de vloer in aanraking dat ze dizzy het veld af moest. Door alle hectiek in die laatste minuten verloor Wageningen alsnog de wedstrijd met 25-21, waar zij zeker een gelijkspel hadden verdiend.