Nieuws

Frans Bauer, Snollebollekes en Gerard Joling: het Mega Piraten Festijn is weer bijna

Frans Bauer.
Nog enkele honderden kaarten zijn er beschikbaar voor het Mega Piraten Festijn in het GelreDome in Arnhem, laat de organisatie weten. Wie zijn zinnen had gezet op Jan Smit komt bedrogen uit. Hij is ziek en wordt vervangen door Jeroen van der Boom. © ANP
ARNHEM - Nog enkele honderden kaarten zijn er beschikbaar voor het Mega Piraten Festijn in het GelreDome in Arnhem, laat de organisatie weten. Wie zijn zinnen had gezet op Jan Smit komt bedrogen uit. Hij is ziek en wordt vervangen door Jeroen van der Boom.
Het Nederlandstalig liedjesfestijn vindt volgende week zaterdag (7 december) plaats. Naast Van der Boom zullen artiesten als Frans Bauer, Gerard Joling, Snollebollekes, Jannes, Tino Martin en Jan Keizer & Anny Schilder hun opwachting maken. 'De beste line-up ooit in het GelreDome', meent organisator Eddie Mensink.

Slaags met politie

Toch was het evenement vorig jaar rond deze tijd al helemaal uitverkocht. Toen werd de avond ontsierd door feestgangers die na afloop slaags raakten met de politie op Arnhem Centraal.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!