Nieuws

Politie achter scheurende auto aan

Na een wilde achtervolging door Arnhem met snelheden tot 120 kilometer per uur heeft de politie afgelopen nacht een automobilist tot stoppen gedwongen. De wagen kon worden klemgereden, nadat de bestuurder eerst een politiewagen had geramd. © Facebook/politie Arnhem-Noord
ARNHEM - Na een wilde achtervolging door Arnhem met snelheden tot 120 kilometer per uur heeft de politie afgelopen nacht een automobilist tot stoppen gedwongen. De wagen kon worden klemgereden, nadat de bestuurder eerst een politiewagen had geramd.
De wagen met Duits kenteken reed met hoge snelheid door Velp richting Arnhem. De bestuurder kreeg een stopteken, maar in plaats van te stoppen trapte de automobilist het gaspedaal in.
Meerdere eenheden zetten de achtervolging in. Uiteindelijk ging de vluchter in de fout en spinde zijn auto na een bocht.
De kentekenplaten op de auto bleken vals te zijn.
De bestuurder kreeg meerdere bekeuringen aan zijn broek waaronder voor het negeren van een stopteken, het rijden onder invloed van drugs en het rijden met valse kentekenplaten. Agenten pakten het rijbewijs van de bestuurder af.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!