Nieuws

VIDEO | Honderden flesjes parfum buit bij ramkraak in Zaltbommel

ZALTBOMMEL - De politie onderzoekt een ramkraak in Zaltbommel bij een parfumerie in de Boschstraat. Die was in de nacht van donderdag op vrijdag. De schade is groot. Volgens de politie is er sprake van drie daders.
Volgens een fotocorrespondent ramde even na 3.00 uur een wagen het rolluik van de parfumerie, waarna de bestuurder naar binnen is gereden. In twee kliko's hebben de ramkrakers honderden flesjes parfum buitgemaakt.
De afvalbakken leegden ze in een gereedstaande auto, waarna ze vluchtten. De kliko's lieten ze achter.
De tekst gaat verder onder de video.
Honderden flesjes parfum buit bij ramkraak in Zaltbommel

Geparkeerde auto's

Om binnen te komen moesten de krakers eerst twee geparkeerde auto's verplaatsen. Dat deden ze door de ruiten van de wagens in te tikken en daarna de wagens weg te duwen.

Camerabeelden en getuigen

In de parfumerie is sprake van een ravage. De politie onderzoekt de zaak, onder meer aan de hand van camerabeelden en een buurtonderzoek. Via Facebook deed de politie vrijdagmiddag bovendien een getuigenoproep.
De ravage in de parfumerie.
De politie onderzoekt een ramkraak in Zaltbommel bij een parfumerie in de Boschstraat. Die was in de nacht van donderdag op vrijdag. De schade is groot. Volgens de politie is er sprake van drie daders. © Bart Meesters
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!