Nieuws

Auto ramt tientallen meters hekwerk bij hotel in Nijmegen

Roland Heitink / Persbureau Heitink
Tientallen meters hekwerk bij het Bastion Hotel zijn donderdagavond uit de grond gerukt door een automobilist op de Neerbosscheweg Nijmegen. Hoe dit kon gebeuren, is nog niet duidelijk.
NIJMEGEN - Tientallen meters hekwerk bij het Bastion Hotel zijn donderdagavond uit de grond gerukt door een automobilist op de Neerbosscheweg Nijmegen. Hoe dit kon gebeuren, is nog niet duidelijk.
De auto raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg, waarna hij het hekwerk ramde. In totaal werden tientallen meters hek kapot gereden. De auto raakte daarbij total loss. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse en hielpen de bestuurder die met de schrik vrij kwam. 
Een deel van het hekwerk belandde door de aanrijding op het wegdek. Een andere automobilist reed hier met zijn auto overheen en daarbij is zijn auto ook beschadigd geraakt. Die auto heeft olie gelekt. De weg is dus afgesloten totdat het wegdek gereinigd is.
Beide auto's worden afgesleept door een berger.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!