Nieuws

Elburgse school in actie voor KWF

Het Van Kinsbergen College in Elburg zet jaarlijks een grote inzamelingsactie op om een mooi bedrag te kunnen doneren aan het KWF – het nationale fonds voor onderzoek naar kanker. © RTV Nunspeet
ELBURG - Het Van Kinsbergen College in Elburg zet jaarlijks een grote inzamelingsactie op om een mooi bedrag te kunnen doneren aan het KWF – het nationale fonds voor onderzoek naar kanker.
Woensdagavond 27 november om 21:00 uur begon de actie voor het KWF. Die duurt tot en met donderdagavond 28 november. De school staat dan opnieuw in het teken van uiteenlopende sponsor-activiteiten. Voor en door de leerlingen. Met dit jaar als grote publiekstrekker: een Amerikaanse Dinnershow.

Dinnershow

De dinnershow met meer dan 100 gasten is vanavond donderdag 28 november op Europarcs Resort Zuiderzee. Vanzelfsprekend wordt alle winst gedoneerd aan het KWF. Tijdens een echt driegangenbuffet met Amerikaanse gerechten, is er live muziek en een bingo met leuke prijzen voor jong en oud. De gasten vermaakt door de cheerleaders van mavo 3.