Nieuws

Vermiste 'winkelcentrumkat' Joshi weer terecht

Joshi.
'Winkelcentrumkat' Joshi uit Wageningen is weer terecht. Het dier was sinds vrijdagavond vermist, maar dook dinsdagavond weer op. © Sanne Hoornstra
WAGENINGEN - 'Winkelcentrumkat' Joshi uit Wageningen is weer terecht. Het dier was sinds vrijdagavond vermist, maar dook dinsdagavond weer op.
De vermissing riep veel emoties op. De kat was elke dag op pad in en om winkelcentrum Tarthorst. Bij zowel bezoekers als winkeliers is ze razend populair. Studenten van de nabijgelegen Wageningen Universiteit nemen zelfs massaal selfies met de poes.
Dinsdagavond dook Joshi ineens weer op. Ze liep bij de Jumbo in het winkelcentrum en werd gezien door enkele jongens. Zij twijfelden geen moment en namen contact op met het baasje van Joshi, Sanne Hoornstra. Een vriendin heeft de kat opgehaald.

Ontvoerd?

Hoornstra is blij dat het dier terug is maar vraagt zich ook af waar Joshi is geweest. Een ontvoering sluit ze niet uit, want ze vindt het vreemd dat na aandacht van Omroep Gelderland het hier ineens opduikt op een vertrouwde plek.
Het baasje gaat onderzoeken of Joshi een GPS-tracker om kan krijgen, zodat ze in de toekomst gevolgd kan worden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!