Nieuws

Leeuwenaar kwam om door hartstilstand en niet door messteken

Een onverwachtse wending in de pro-formazaak tegen een 23-jarige Tielenaar die verdacht wordt van moord op een 36-jarige man uit Beneden-Leeuwen eerder dit jaar. Uit onderzoek is gebleken dat de Leeuwenaar is gestorven aan een hartstilstand en niet door de messteken die de Tielenaar had toegebracht aan het slachtoffer.
ARNHEM - Een onverwachtse wending in de pro-formazaak tegen een 23-jarige Tielenaar die verdacht wordt van moord op een 36-jarige man uit Beneden-Leeuwen eerder dit jaar. Uit onderzoek is gebleken dat de Leeuwenaar is gestorven aan een hartstilstand en niet door de messteken die de Tielenaar had toegebracht aan het slachtoffer.
Deze nieuwe feiten werden bekend gemaakt tijdens een rechtszitting op de rechtbank in Arnhem. De Tielenaar blijft nog wel vast zitten. Bij een steekincident in maart op de Meersteeg in Geldermalsen kwam de man om het leven. De 23-jarige Tielenaar zou met het slachtoffer en een andere man uit Meteren in Geldermalsen hebben afgesproken. Toen het slachtoffer nog in zijn auto zat, zou de verdachte het portier hebben opengetrokken. Hij heeft vervolgens  de inwoner van Beneden-Leeuwen bedreigd, hem met gebalde vuist tegen het hoofd geslagen en met een mes in zijn benen hebben gestoken. Het voorval had met de handel en gebruik van drugs te maken.