Nieuws

Armoedig NEC komt niet verder dan 0-0 thuis tegen Jong Utrecht

NIJMEGEN - NEC is vanavond uitgelopen op de concurrentie in de strijd om de tweede periodetitel ondanks een 0-0 gelijkspel thuis tegen Jong Utrecht.
Het was heel armoedig wat de Nijmegenaren lieten zien. NEC begon nog wel aardig met schoten van Mart Dijkstra en Jellert Van Lanschoot. Maar de Utrechtse talenten speelden ook met lef en kwamen er regelmatig gevaarlijk uit. NEC kwam bijna op 1-0 toen Van Landschoot door joeg op doelman De Keijzer.
Daarna zakte het peil van de wedstrijd naar een zeer bedenkelijk niveau. NEC had twee kleine kansjes via Zian Flemming, verder gebeurde er niets interessants.

Tweede helft

NEC bleef ploeteren na rust, de meest eenvoudige dingen gingen mis. Na geknoei achterin was Jong Utrecht zelfs dichtbij de 0-1. Invaller Anthony Musaba bracht nieuw elan en na een mooie passeeractie zag hij zijn schot gekeerd worden door De Keijzer. Maar verder bleef het erg matig.foto: Broer van den Boom
NEC kreeg nog een geweldige kans na één van de weinige mooie aanvallen, maar Musaba schoot hard voorlangs. Maar al met al was het toch niet genoeg wat NEC te bieden had.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!