Nieuws

Snollebollekes kondigt familieshow aan, ook kinderen kunnen van 'links naar rechts'

De Brabantse feestact Snollebollekes komt met een kindershow in GelreDome, dat maakte de feestact bekend in het programma Zapplive. Met de kindershow treedt Snollebollekes komend jaar vier keer op in het stadion. © ANP
ARNHEM - De Brabantse feestact Snollebollekes komt met een kindershow in GelreDome, dat maakte de feestact bekend in het programma Zapplive. Met de kindershow treedt Snollebollekes komend jaar vier keer op in het stadion.
Er was vorig jaar behoorlijk wat onvrede onder gezinnen. Ook veel kinderen zijn fan van Snollebollekes, maar de shows van vorig jaar waren alleen toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Snollebollekes brak door met hits als 'Van Links naar Rechts' en 'Vrouwkes'. De show is op 1 april. De drie andere shows - dat zijn de reguliere shows - zijn in dezelfde week.

Gastartiesten

Naast de Snollebollekes staan ook Maan, Monique Smit, Gebroeders Ko en de Alpenzusjes op het podium. De kaartverkoop start op 30 november. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!