Nieuws

Brandweer blust nog tot in de ochtend bij papierverwerker SUEZ in Weurt

Bij papier- en kunststofrecyclingbedrijf SUEZ in Weurt woedde donderdagavond een grote brand. De brandweer is nog tot en met vrijdagochtend bezig met nablussen. © Davy Derksen
WEURT - Bij papier- en kunststofrecyclingbedrijf SUEZ in Weurt woedde donderdagavond een grote brand. De brandweer is nog tot en met vrijdagochtend bezig met nablussen.
Balen geperst papier stonden in brand. De vlammen waren goed te zien bij het terrein aan de Metaalweg en ook kwam er veel rook vrij. Volgens een correspondent kwamen werknemers van het bedrijf massaal kijken naar de brand. 
Tekst gaat verder na de video.
Grote brand bij papierrecyclingbedrijf SUEZ in Weurt

Brandweer met veel materieel aanwezig

De brandweer kwam met veel materieel ter plaatse om het vuur te bestrijden. Ook was er veel extra water nodig. Een politiehelikopter werd opgeroepen om luchtbeelden te maken. Rond 21.15 uur werd het sein brand meester gegeven.
Volgens de brandweer was er geen risico op overslag naar andere panden. Omwonenden krijgen het advies ramen en deuren voorlopig nog dicht te houden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!