Nieuws

Celstraf geëist tegen Arnhemmer voor handel in anabole steroïden

Tegen een 29-jarige man uit Arnhem is donderdag 3 jaar cel geëist, waarvan zes maanden voorwaardelijk, voor onder meer de handel in anabole steroïden. Een 31-jarige medeverdachte, die eveneens uit Arnhem komt, hoort de strafeis vrijdag. © Pixabay
ARNHEM - Tegen een 29-jarige man uit Arnhem is donderdag 3 jaar cel geëist, waarvan zes maanden voorwaardelijk, voor onder meer de handel in anabole steroïden. Een 31-jarige medeverdachte, die eveneens uit Arnhem komt, hoort de strafeis vrijdag.
De mannen zouden van januari 2012 tot en met maart 2015 injectievloeistoffen, tabletten en pillen verkocht hebben waarvan ze wisten dat die schadelijk voor de gezondheid zijn. 
De 29-jarige wordt daarnaast ook verdacht van hennepteelt in twee woningen in Arnhem. Omdat hij flink heeft verdiend aan de illegale handel, wil het Openbaar Ministerie (OM) dat de verdachte een bedrag van ruim 46.000 euro afdraagt.
Vrijdag staat in deze zaak nog een verdachte terecht. Een 66-jarige vrouw uit Arnhem zou injectienaalden, zakjes, stickers en potjes hebben besteld en aan één van de verdachten hebben geleverd. Ook wordt ze ervan verdacht een drukpers en andere apparatuur beschikbaar te hebben gesteld.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!