Nieuws

Eenzame Hans heeft een nieuwe hobby

Hans Mulder uit Tiel was eenzaam, en op zoek naar een nieuwe hobby. Hij tapt nu biertjes bij de lokale voetbalclub. © Omroep Gelderland
TIEL - Hans Mulder uit Tiel was eenzaam, en op zoek naar een nieuwe hobby. Hij tapt nu biertjes bij de lokale voetbalclub.
'Ik ben druk geweest met fietsen, na het sterven van mijn vrouw. Daarna werd het rustiger, ik had nergens meer zin in. Ik ging in de stoel hangen de hele avond', vertelt hij in het Omroep Gelderland-programma Gelderland Helpt. 
Tekst gaat verder onder de video:
Eenzame Hans heeft een nieuwe passie gevonden: biertjes tappen
Hij kent genoeg mensen in de omgeving. 'Ik spreek genoeg mensen. Ik ben heel druk buiten. Maar als ik buiten loop weten ze niet wat er achter mijn voordeur speelt.' Sinds kort heeft hij wat te doen. Hij werkt achter de bar bij de lokale voetbalclub. Het tv-programma ging mee tijdens zijn eerste dag. 'Het is even wennen, maar het eerste uur was wel gezellig.' Het biertappen moest hij nog leren van de eigenaar. 'Maar dat komt vanzelf wel', lacht hij. 

Nieuw werk?

Mulder is blij met zijn nieuwe hobby. 'Misschien wordt het wel mijn toekomst. Misschien maak ik er mijn beroep wel van', grapt hij. 'Ik denk wel dat ik blijf als het goed draait.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!