Nieuws

Politie zoekt vrouw die mogelijk is aangereden tijdens spoedrit

De politie in Nijmegen is op zoek naar een vrouw die woensdagavond mogelijk is aangereden door een politievoertuig. Dat gebeurde tijdens een spoedrit. Agenten hadden niet de tijd om te stoppen en weten daarom niet wie de vrouw is. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De politie in Nijmegen is op zoek naar een vrouw die woensdagavond mogelijk is aangereden door een politievoertuig. Dat gebeurde tijdens een spoedrit. Agenten hadden niet de tijd om te stoppen en weten daarom niet wie de vrouw is.
Agenten waren rond 20.15 uur vanaf de Molenstraat met spoed op weg naar het station voor een melding van een grote vechtpartij. 'Door een onoverzichtelijke situatie hebben wij de fietsster over het hoofd gezien. Mogelijk dat wij of zij ons dienstvoertuig heeft geraakt', schrijft de politie. Volgens de agenten kon de vrouw zelfstandig wegfietsen.
De politie wil desondanks weten hoe het met haar is. 'Wij zouden graag met haar in contact willen komen om onze excuses te maken.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!