Gemeente Arnhem

Keisuke Honda heeft werkvergunning binnen en is zondag inzetbaar

Honda is zondag inzetbaar.
Vitesse kan zondag beschikken over de nieuwe aanwinst Keisuke Honda. De Japanner heeft zijn werkvergunning binnen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse kan zondag beschikken over de nieuwe aanwinst Keisuke Honda. De Japanner heeft zijn werkvergunning binnen.
De 33-jarige middenvelder, die op veel posities inzetbaar is, traint al een tijdje mee met Vitesse. Vorige week werd Honda vastgelegd voor de rest van het seizoen. Hij beschikte alleen nog niet over een werkvergunning die nodig is voor een speler buiten de Europese Unie. 
Dat is nu geregeld waardoor Honda zondag inzetbaar is tijdens de uitwedstrijd tegen Sparta. De voormalig speler van onder meer VVV Venlo, CSKA Moskou en AC Milan is speelgerechtigd verklaard. Dat gebeurde via de KNVB.
Honda is een bekende van trainer Leonid Slutskiy die met de routinier werkte in zijn periode bij CSKA Moskou. De sierlijke middenvelder maakte indruk tijdens trainingen. Vitesse hoopt dat Honda de club uit het slop kan trekken na drie nederlagen op rij. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!