Nieuws

Nieuwsservice via WhatsApp moet helaas stoppen

Ondanks de positieve reacties die Omroep Gelderland krijgt op de mogelijkheid om nieuwsberichten te ontvangen via WhatsApp, wordt deze service vanaf vandaag beëindigd. Het Omroep Gelderland WhatsApp-nummer blijft wel bereikbaar voor tips, vragen en suggesties. © Pixabay
ARNHEM - Ondanks de positieve reacties die Omroep Gelderland krijgt op de mogelijkheid om nieuwsberichten te ontvangen via WhatsApp, wordt deze service vanaf vandaag beëindigd. Het Omroep Gelderland WhatsApp-nummer blijft wel bereikbaar voor tips, vragen en suggesties.
Sinds afgelopen zomer bood Omroep Gelderland de WhatsApp-service aan. Zo'n drie keer per dag verstuurden we de meest opvallende berichten naar de abonnees op de verzendlijst.
Uit een enquête blijkt dat de abonnees zeer tevreden zijn over de service. Waarom stopt het dan toch?
WhatsApp stopt met deze service en dreigt op te treden als we na 7 december nog berichten sturen naar een groot aantal telefoonnummers op een verzendlijst. We hebben beloofd dat we de telefoonnummers op onze verzendlijst niet voor andere doeleinden gebruiken en dat gaan we dus ook niet doen.
Omroep Gelderland onderzoekt momenteel manieren om nieuws op andere manieren te kunnen verspreiden.

Volg ons op deze kanalen

Dit zijn andere manieren om ons nieuws te ontvangen:
Meld je aan voor de dagelijkse Omroep Gelderland-nieuwsbrief

Download de Omroep Gelderland-app

De gratis Omroep Gelderland-app is natuurlijk ook een handige manier om op de hoogte te blijven van het nieuws in Gederland. De app werkt op zowel Android- als iOS toestellen.
Wil je ook gebruik maken van de Omroep GLD nieuwsapp? Ga dan naar de Google Play Store of App Store. Meer informatie over de app vind je op www.gld.nl/apps.
Of stem af op Radio en TV Gelderland! 

Blijf ons appen!

Het Whatsapp-nummer 0622054352 dat ook hieronder vermeld staat in de groene balk blijft gewoon bestaan. We krijgen daar geregeld foto's, video's, voiceberichten, tips en vragen binnen en dat stellen wij zeer op prijs!
Sla ons WhatsApp-nummer 0622054352 op bij je contacten in je telefoon, zodat je ons snel kan appen! 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!