Nieuws

Regen maakt plaats voor zon, temperatuur weer boven de 10 graden

Wie genoeg heeft van het gure weer van de afgelopen dagen, moet nog even geduld hebben. Volgens MeteoGroup breekt vanaf donderdag de zon regelmatig door en in het weekend komt de temperatuur overdag weer uit in de dubbele cijfers. © Pixabay
Wie genoeg heeft van het gure weer van de afgelopen dagen, moet nog even geduld hebben. Volgens MeteoGroup breekt vanaf donderdag de zon regelmatig door en in het weekend komt de temperatuur overdag weer uit in de dubbele cijfers.
Deze dinsdag laat de zon zich ook al op veel plekken in Gelderland zien. Er kan nog wel een buitje vallen. Maar volgens weervrouw Dorien Bouwman is dat voorlopig de laatste nattigheid, want de rest van de week is het droog en loopt de temperatuur op.

Nog een koude nacht

Wel hebben we nog een koude nacht voor de boeg. 'De temperatuur duikt vannacht iets onder het vriespunt. Ook kan het mistig worden. Het verkeer moet daar in de ochtendspits rekening mee houden', waarschuwt Bouman. 
Luister het weerpraatje van Dorien Bouwman terug:
Woensdag blijft het droog, maar is er wel veel bewolking. 'Het wordt zo'n typische grijze novemberdag, wel heel rustig', verwacht Bouman. De dagen daarna loopt de temperatuur volgens haar steeds verder op, waardoor we in het weekend weer boven de 10 graden uitkomen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!