Gemeente Culemborg

Auto vliegt in brand na botsing, bestuurder zwaargewond

Een automobilist, een 45-jarige man uit de gemeente Oss, heeft dinsdagochtend zware brandwonden opgelopen bij een verkeersongeval op de N320 bij Culemborg. © Marco van Deick / Persbureau Heitink
CULEMBORG - Een automobilist, een 45-jarige man uit de gemeente Oss, heeft dinsdagochtend zware brandwonden opgelopen bij een verkeersongeval op de N320 bij Culemborg.
Het ongeluk gebeurde rond 7.40 uur. De auto van het slachtoffer belandde om onbekende reden op de andere weghelft. Daar botste hij op een tegemoetkomend busje met aanhanger. De auto kwam vervolgens in een sloot terecht en vloog in brand. 
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Auto vliegt in brand na botsing op N320; bestuurder zwaargewond

Bestuurder stond in brand

De bestuurder die alleen in de auto zat, wist uit de auto te komen. Hij stond in brand en probeerde de vlammen te doven door zich in het gras te rollen. Hij is met zware brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het nu met hem gaat.
Zijn auto brandde volledig uit. De bus met aanhanger raakt zwaar beschadigd. Behalve de politie en brandweer waren er meerdere ambulances ter plaatse.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!