Nieuws

Beschonken automobilist ramt lantaarnpaal en knalt tegen hoekwoning

Een beschonken automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een hoekwoning gereden in Velp. De 28-jarige man uit Velp raakte niet ernstig gewond en ook de bewoners bleven ongedeerd. © Roland Heitink
VELP - Een beschonken automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een hoekwoning gereden in Velp. De 28-jarige man uit Velp raakte niet ernstig gewond en ook de bewoners bleven ongedeerd.
Het ongeval gebeurde rond 00.30 uur op de Larensteinselaan. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt, schampte een lantaarnpaal en kwam aan de andere kant van de weg tegen de woning tot stilstand.
De bewoners van de woning zijn geschrokken, maar kwamen met de schik vrij. Het huis heeft schade opgelopen. Hoe groot de schade is, is nog onduidelijk. De auto is door de klap total loss geraakt.
tekst gaat verder na de video
Automobilist ramt lantaarnpaal en knalt tegen hoekwoning

Alcohol

Ambulancepersoneel heeft de automobilist onderzocht. Hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De man werd daarna meegenomen naar het politiebureau.
Onderzoek op het bureau wees uit dat de bestuurder onder invloed was van alcohol.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!