Nieuws

Waar moet de Sint heen? Bekende Apeldoorners geven tips

Ronnie Tober.
Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover...Sinterklaas komt dan aan in Apeldoorn. Reden genoeg voor Apeldoorners Ronnie Tober, staatssecretaris Paul Blokhuis én onze eigen Sonja Booms om wat tips te geven aan de goedheiligman en zijn Pieten. © Omroep Gelderland
APELDOORN - Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover...Sinterklaas komt dan aan in Apeldoorn. Reden genoeg voor Apeldoorners Ronnie Tober, staatssecretaris Paul Blokhuis én onze eigen Sonja Booms om wat tips te geven aan de goedheiligman en zijn Pieten.
De drie vertellen allemaal vanuit hun eigen interesses welke plekken Sint en zijn Pieten zeker niet mogen vergeten aan hun bezoek aan Apeldoorn.
Zo moet de goedheiligman volgens Ronnie Tober absoluut een bezoek brengen 'aan de prachtige Julianatoren en het prachtige paleis Het Loo, maar ook de Apenheul en Berg en Bosch'. Omroep Gelderland-presentatrice Sonja Booms denkt dat Sint en Piet zich op dit moment zomaar schuil kunnen houden in het zendgebouw van Radio Kootwijk 'om wat te bedenken voor de cadeautjes.' 
Tekst gaat verder na de video:
Waar moet de Sint heen? Bekende Apeldoorners geven tips

Stoomtrein

Staatssecretaris en 'stoomtrein-liefhebber' Paul Blokhuis hoopt vooral dat de Sint met een mooie stoomtrein de stad binnen komt rijden. Alhoewel hij moet opletten dat hij niet vies wordt. 'Neem een paar extra mantels mee, want die locomotief is fantastisch mooi, maar ook hartstikke smerig', aldus Blokhuis.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!