Nieuws

Stank drijft buren uit huis in Doetinchem, man aangehouden

Bovenburen van een bedrijfspand in Doetinchem hebben dinsdagavond alarm geslagen om een penetrante lucht. Nog dezelfde avond is een 39-jarige man uit Zelhem aangehouden, meldt de politie woensdag. Hij werd door omstanders herkend als eigenaar van het pand. © RonVMedia
DOETINCHEM - Bovenburen van een bedrijfspand in Doetinchem hebben dinsdagavond alarm geslagen om een penetrante lucht. Nog dezelfde avond is een 39-jarige man uit Zelhem aangehouden, meldt de politie woensdag. Hij werd door omstanders herkend als eigenaar van het pand.
De lucht leek uit de roosters van het ondergelegen bedrijfspand aan de Amphionstraat te komen. De bewoners van het pand werden uit voorzorg geëvacueerd, maar konden al snel terug naar hun woning.
De man uit Zelhem is meegenomen naar het politiebureau. Waarom dat gebeurde en wat er in het pand is aangetroffen, is niet bekend. De politie is nog bezig met het onderzoek.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!