Nieuws

Esbro heeft bedrijfsteam bij Concordia Wehl

Pluimveeslachterij Esbro uit Doetinchem speelt dit seizoen met een eigen voetbalteam mee bij Concordia in Wehl. Het is volgens de voetbalclub de eerste keer in de 105-jarige historie dat er een bedrijfsteam is. © Concordia Wehl
DOETINCHEM - Pluimveeslachterij Esbro uit Doetinchem speelt dit seizoen met een eigen voetbalteam mee bij Concordia in Wehl. Het is volgens de voetbalclub de eerste keer in de 105-jarige historie dat er een bedrijfsteam is.
'Het team is een groot succes en er staan inmiddels ongeveer acht collega’s op de wachtlijst', zo laat de voetbalvereniging uit Wehl weten. Het bedrijfsteam is gevuld met onder meer inkopers, verkopers, inpakkers en leden van de technische dienst van pluimveeslachterij Esbro. 'Een multicultureel team van 21 spelers variërend in de leeftijd van twintig tot ruim veertig jaar'', aldus de voetbalclub over het elfde van Concordia. 'Er wordt naast Nederlands, ook Engels, Pools en Turks gesproken.
Het bedrijfsteam heeft dit seizoen tot nu toe zeven wedstrijden gespeeld in de zevende klasse, waarvan er drie werden gewonnen. Daarmee staat Concordia 11 nu op een zevende plaats in de competitie. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Ajax Breedenbroek op het programma.