Nieuws

Cabine van vrachtwagen brandt uit op industrieterrein

De cabine van de vrachtwagen brandde volledig uit.
Bij een brand op een industrieterrein in Beesd is een cabine van een vrachtwagen volledig uitgebrand. De brand werd gemeld rond 1.20 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
BEESD - Bij een brand op een industrieterrein in Beesd is een cabine van een vrachtwagen volledig uitgebrand. De brand werd gemeld rond 1.20 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag.
De tekst gaat verder onder de video:
Cabine van vrachtwagen brandt uit op industrieterrein
Toen de brandweer op de Parkweg aankwam, bleek een vrachtwagen met kraan in brand te staan. De vrachtauto stond op het terrein van een bedrijf dat onder meer landbouwmachines en kleinere machines voor in de tuin verkoopt en verhuurt. 
De brandweer van Beesd besloot al snel op de schalen en kreeg assistentie van het korps uit het nabijgelegen Waardenburg.
De cabine van de vrachtwagen brandde volledig uit en ook een grote boom die achter het voertuig stond geparkeerd liep schade op. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!