Nieuws

Familiedrama Hengelo: verdachte (26) blijft negentig dagen langer vast

De 26-jarige man uit Hengelo die is aangehouden in verband met de dood van zijn ouders, blijft nog zeker negentig dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Arnhem bepaald. © Persbureau Heitink
ZUTPHEN - De 26-jarige man uit Hengelo die is aangehouden in verband met de dood van zijn ouders, blijft nog zeker negentig dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Arnhem bepaald.
De man meldde zich de ochtend van het familiedrama in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Hij was gewond en moest worden opgenomen. De politie hield de man vervolgens aan nadat de lichamen van zijn beide ouders waren gevonden in hun woning aan de Julianalaan.
Volgens buurtbewoners kampt de zoon met psychische problemen. Hij woonde nog thuis en zou depressief zijn. Het Openbaar Ministerie gaf eerder aan geen mededelingen te doen over de zaak voordat de rechtszaak start.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!