Nieuws

Intralox trekt naar het A18 Bedrijvenpark in Doetinchem

Doetinchem verkoopt een kavel van vier hectare grond op het A18 Bedrijvenpark aan Intralox. Het industriële bedrijf, dat al gevestigd was in de regio, gaat een nieuw pand bouwen direct achter Rabelink Logistics. © REGIO8
DOETINCHEM - Doetinchem verkoopt een kavel van vier hectare grond op het A18 Bedrijvenpark aan Intralox. Het industriële bedrijf, dat al gevestigd was in de regio, gaat een nieuw pand bouwen direct achter Rabelink Logistics.
Op het bedrijventerrein zijn onder meer Rabelink Logistics, Esbro en Autoservice Evers al gevestigd. Op het A18 Bedrijvenpark bij Wehl is nu nog ongeveer 26 hectare grond beschikbaar. De rest is in optie of al verkocht. Ondernemer Jan Evers merkte begin deze zomer al op dat het terrein uiterst geschikt is voor ondernemers die uitbreidingsplannen hebben. Met de komst van Intralox spreekt Doetinchem van een verdere uitbreiding van de werkgelegenheid op het bedrijvenpark.
Eerder gaf Doetinchem aan zorgvuldiger te gaan kijken naar de acht bedrijventerreinen in de gemeente. Met het nieuwe beleidskader ‘Bedrijventerreinen in verandering’ hoopt Doetinchem in te spelen op nieuwe kansen in tijden dat er geïnnoveerd kan worden.