Nieuws

Man (55) opgepakt voor filmen van douchende volleybalsters

Ter illustratie.
De politie heeft zaterdag een 55-jarige man uit Wierden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht heimelijk te hebben gefilmd bij een sporthal in Vorden, zegt een woordvoerder van de politie zondag. © Pixabay
VORDEN - De politie heeft zaterdag een 55-jarige man uit Wierden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht heimelijk te hebben gefilmd bij een sporthal in Vorden, zegt een woordvoerder van de politie zondag.
De verdachte zou in sporthal 't Jebbink opnames hebben gemaakt van douchende volleybalsters in een kleedkamer. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, maar moet zich op een later moment melden voor verder verhoor. 'Er was geen reden om hem langer vast te houden', aldus de zegsman.

Bij een luchtrooster

De man zou een damesteam in de kleedkamer hebben gefilmd door zijn telefoon bij een luchtrooster te houden, meldt De Stentor. Daarbij zou het gaan om een damesteam van de lokale volleybalvereniging Dash. De man zou onderdeel uitmaken van de begeleiding van het bezoekende team WVC Volley uit Wierden.
De voorzitters van beide volleybalverenigingen willen nog niet reageren en eerst overleggen met het bestuur.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!