Nieuws

Twee gewonden door schietpartij en steekincident

BEUNINGEN - In Nijmegen en Beuningen zijn twee mensen gewond geraakt. In Nijmegen werd geschoten, kort daarna was er in Beuningen een steekpartij. De locaties liggen dicht bij elkaar, de politie onderzoekt of en op welke manier de twee zaken verband houden.
Twee mensen zijn aangehouden. Ook de twee gewonden worden als verdachten aangemerkt. De melding van de schietpartij op een parkeerplaats bij ANAC kwam eerst, een paar minuten later volgde de steekpartij in Beuningen.
Tekst gaat verder onder video:
Twee gewonden door schietpartij en steekincident
De politie doet zaterdagavond in Nijmegen onderzoek, een deel van de parkeerplaats is afgezet. De steekpartij in Beuningen was op een parkeerplaats bij de McDonalds. 
In Beuningen waren ambulancemedewerkers bezig in een auto. Die auto is beschadigd, de beide voorbanden zijn lek en er zit een grote ster in de ruit. Rondom die auto was zaterdagmiddag veel politie aanwezig, een aantal agenten liepen in kogelwerende vesten.
Politie doet onderzoek in Nijmegen
In Nijmegen en Beuningen zijn twee mensen gewond geraakt. In Nijmegen werd geschoten, kort daarna was er in Beuningen een steekpartij. De locaties liggen dicht bij elkaar, de politie onderzoekt of en op welke manier de twee zaken verband houden. © 112Nieuwsgroep
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!