Nieuws

Ontsnappingsroute geblokkeerd bij brand op oprit

Hachelijke momenten voor de bewoners van een huis in Zevenaar. Bij een autobrand op hun oprit aan Het Bieltje in Zevenaar ging hun auto verloren. De vlammen kwamen zo dicht bij de voordeur, dat de bewoners niet via die weg naar buiten konden. © Jordi Deckert / Eastview Media
ZEVENAAR - Hachelijke momenten voor de bewoners van een huis in Zevenaar. Bij een autobrand op hun oprit aan Het Bieltje in Zevenaar ging hun auto verloren. De vlammen kwamen zo dicht bij de voordeur, dat de bewoners niet via die weg naar buiten konden.
Rond 5.30 uur kregen de hulpdiensten melding van de brand. Eenmaal ter plaatse bleek een auto in brand te staan op de oprit naast een woning. De brandweer heeft het vuur uiteindelijk gedoofd.
Omdat met name de achterkant van de auto heeft gebrand, sluit de politie brandstichting niet uit. Op het pad naast de woning werd om die reden nog enige tijd onderzoek gedaan, meldt een videocorrespondent. 
Autobrand bij woning Zevenaar
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!