Nieuws

Laatste groet aan verongelukte trucker Daisy (26) met 300 vrachtwagens

BEUNINGEN - Familie en vrienden van de verongelukte trucker Daisy Peters-Kuyer zijn zaterdag met 50 vrachtwagens naar Beuningen gereden. De stoet werd opgewacht door vrienden,bekenden en beroepsgenoten. Nadat aan haar de laatste eer is bewezen, is de Limburgse gecremeerd.
Eerder meldden honderden truckers zich aan om in konvooi naar het crematorium te gaan, maar nu is er voor gekozen om met vijftig vrachtwagens te gaan rijden. Familie en vrienden willen namelijk dat de uitvaart geen 'freakshow' wordt. 
De vrachtwagens kwamen rond 12.30 uur aan bij het crematorium, waar een grote erehaag van vrienden en collega's hen opwachtte. Voorop rijdt de man van Daisy met achterop zijn vrachtwagen de kist en daar achter haar ouders. Ze komt uit een echte truckers-familie. Na een ronde over het industrieterrein eindigt de rit bij het crematorium waar vanmiddag de crematieplechtigheid is voltrokken.  
De 26-jarige Daisy kwam vorige week donderdag om het leven toen ze door nog onbekende oorzaak met haar vrachtwagen tegen een andere truck botste op de A50 bij Berghem. Beide vrachtwagens vlogen in brand.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!