Nieuws

Man uit Nunspeet cel in voor ontucht met meisje (13)

Een 33-jarige man uit Nunspeet is donderdag veroordeeld voor het over een lange periode plegen van ontucht met een destijds 13-jarig meisje. Hij kreeg een celstraf van 18 maanden opgelegd, waarvan 12 maanden voorwaardelijk. De man was de voormalig leraar en stiefvader van het kind. © Pixabay
ZUTPHEN - Een 33-jarige man uit Nunspeet is donderdag veroordeeld voor het over een lange periode plegen van ontucht met een destijds 13-jarig meisje. Hij kreeg een celstraf van 18 maanden opgelegd, waarvan 12 maanden voorwaardelijk. De man was de voormalig leraar en stiefvader van het kind.
De rechtbank neemt hem onder meer kwalijk dat hij in 2015 tijdens een politieverhoor heeft ontkend dat er sprake was van ontucht met het slachtoffer en dat hij daarna is doorgegaan met het misbruiken van het meisje.
De man moet zich laten behandelen. Daarnaast geldt er een contactverbod met het slachtoffer en moet hij haar ruim 18.000 euro schadevergoeding betalen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!